Skip to content
By using the website you agree with our cookies policy.

The new pavilon of Privat Secondary School Delta

Client: Privat Secondary School Delta
Programme: School building
Status: new house
Phase: building permition
Usable area: 597m2
Dates: Draft 2017

The extension of the Delta - private secondary school of informatics and economy serves as a pavilion of specialized classes. On the ground floor there is a fire escape from the floors above and technical rooms only, the rest of the area are situated staff parking and bike stands. On the first and second floors are specialized classes of nature science /chemistry-physics, computers, photo lab etc./ and staffroom facing to east or west. In the centre of the layout are situated toilets, storages, technical rooms. All spaces are accessible from the glazed corridor with staircase facing to north. The corridor of upper floors is connected with the glazed footbridge to the first and second floor of the origin school building. Behind the glazed facades of the corridor and footbridge the activities of the students and life of the school are seen. As well the colours behind glazed facades resonate with the rest of “blind” facades made of the transparent polycarbonate and insulation.