Skip to content
By using the website you agree with our cookies policy.

Interior of apartment in Karlín

Client: private
Programme: apartment
Status: interior
Phase: project
Usable area: 142m2
Dates: Draft 2017, Realization 2018

The aim was to complete the interior of the apartment in a new development project in the lucrative part of Karlín to suit the needs of a young family. The basic conceptual idea of the design was to create a main living space, which imaginarily divides the layout into a living part of the meeting and a quiet part with the bedrooms. Emphasis was placed primarily on the amount of storage space, smart lighting, quality and timeless materials, visual integrity and maximum comfort for all residents of the apartment. The space is dominated by a generous living room with dining area and kitchen connected to the entrance hall and opening further out onto the terrace. The whole interior is connected by a neutral palette of oak wood, glass, light alcantara and soft gray tones.

Photo Robert Žákovič

main living space
main living space
main living space
kitchen
dining area
main living space
main living space
living room
living room
main living space
entrance hall
entrance hall
entrance hall
master bedroom
master bedroom
wardrobe
children's room
plan of the apartment
selected sections / views